Vanzari Popi metalici

Popi metalici

Instalatiile de popi metalici se folosesc in lucrarile de constructie pentru sustinerea temporara a sistemelor de cofrare, plansee sau pereti. Luc Invest comercializeaza popi metalici reglabili care au lungimi variabile si rezistenta garantata de certificarile date in conformitate cu reglementarile ISO.


Pop metalic cu placa


Pop metalic cu placa – vopsit sau zincat
Lungimi: 0,8 – 5 m.
Pentru date tehnice, solicitati catalog produse.


Pop metalic cu teu


Pop metalic cu placa – vopsit sau zincat
Lungimi: 0,8 – 5 m.
Pentru date tehnice, solicitati catalog produse.


Pop metalic cu filet exterior


Zincat
Lungimi : 1,75 – 5,00 M
Pentru date tehnice, solicitați catalog produse.


Pop metalic tragere-impingere


Tragere-împingere
Lungimi: 1,85 – 4,1 M
Pentru date tehnice, solicitați catalog produse.


Trepied pentru popi metaliciFurca “U” pentru popi metalici


Furca “U” pentru popi metalici - zincata


Furca reglabilaClema de prindere grinda H20Furca cu deblocare rapida


Servicii profesionale pentru vanzari popi metalici

Descopera diferite tipuri de popi metalici care confera siguranta si incredere pentru activitatile desfasurate in constructii. De la popi metalici cu placa, la cei cu teu, la popi metalici cu reglaj din filet exterior sau popi metalici cu reglaj prin tragere sau impingere, fiecare dintre modelele dispnibile respecta cele mai inalte standarde dedicate securitatii si sigurantei activitatilor de pe santier.

Fiecare tip de popi metalici au aplicate straturi protectoare de vopsea sau zinc, astfel incat sa nu se degradeze in timp. Proiectele de tip carte de vizita din portofoliul societatii Luc Invest – in cadrul carora popii metalici au jucat un rol esential in activitatile de executie lucrarile de profil – se numara cladiri din Bucuresti si imprejurimi (Therme – Balotesti, Centrala Nucleara Cernavoda s.a.) si numeroase ansambluri rezidentiale.

Prin intermediul acestor popi metalici iti asiguri proiecte de succes in conditii de maxima siguranta. In cazul in care esti interesat de un model disponibil, apeleaza la serviciul de consultanta si de vanzari popi metalici, solicita o cerere de oferta, iar specialistii Luc Invest iti vor raspunde cu promptitudine. Fiecare oferta personalizata reprezinta o investitie inteligenta pentru tine si cei implicati in proiectele tale.

Deveniti un partener

Pentru produse si servicii complete utile la organizarea si desfasurarea lucrarilor de constructii, ne puteti contacta prin telefon, email sau prin formularul online.

Contactati-ne