Vanzari Schele metalice

Schele metalice

Schelele sunt structuri metalice provizorii folosite pentru ridicarea unor lucrari de constructie la inaltime si pentru acces la etaje superioare pentru termoizolare fatade sau tencuieli. Sistemele de schele metalice sunt montabile si demontabile, pot fi inchiriate sau vandute, iar pentru instalarea acestora, Luc Invest ofera asistenta tehnica.


Schela fixa de fatada


Schela fixa de fatada – vopsita
Lățimea câmpului de lucru – 1 m;
Capacitatea susținere maxima planuri de lucru – 300 kg/m²
Sistem de ancorare cu dibluri;
Inaltimea maxima de montare – 50 m
Ușurinta deplina in manevrare;
Planuri de lucru zincate


Schela mobila


Schela mobila – zincata
Dimensiuni: 2 x 1,20 m
Inaltime maxima: 15 m
Sarcina maxima: 200 kg


Schela reglabila de interior


Schela reglabila de interior
Se folosește la amenajările interioare;


Surub cu inel pentru ancorare schela


Surub ancorare schela metalica
Se foloseste la ancorarea schelelor pe fata cladirilor.


Cuplaj rotativ JOLLY


Cuplaj rotativ JOLLY – zincat
COD: GAG 4801 Z
Dimensiune interioara: 48,3 mm


Cuplaj octogonal JOLLY


Cuplaj octogonal JOLLY – zincat
COD: GAO 04801Z
Dimensiune interioara: 48,3 mm


Baza reglabilaBaza reglabila pentru schela


Baza reglabila schela metalica
Dimensiuni: 0.35 – 1 m.


Ancoraj cu carligAncoraj reglabil cu carligPlasa protectie schela metalica


COD: RET 18001
Latime: 1,8 m


Cheie pentru cuplaje octogonaleProfil imbinare tevaScara zincataPodina cu trapaPodina zincataFrana de picior lateralaRoata multidirectionala cu frana


COD: RUO 20001Z
Dimensiuni: 200 x 40 mm


Topogan evacuare moloz


De ce sa alegi vanzari schele metalice de la LucInvest.ro?

Specialistii Luc Invest asigura schele metalice din stoc sau pe baza de comanda ferma, in functie de necesitatile clientului. Modelele de schele metalice disponibile permit lucratorilor din domeniul constructilori sa isi desfasoare activitatea in conditii maxime de siguranta, mai ales pentru activitatile realizate la mare inaltime. Schelele metalice sunt structuri provizorii folosite atat pentru ridicarea unor lucrari de constructie la inaltime, cat si pentru a facilita accesul la etajele superioare in cadrul proiectelor de termoizolare fatade sau tencuieli.

Toate tipurile de schele metalice comercializate de LucInvest.ro au fost testate de ingineri si oameni de stiinta in simulari cu greutate artificiala si luand in calcul o larga varietate de scenarii pentru a se asigura ca modelele expuse spre vanzare corespund celor mai riguroase norme de securitate ale muncii. In plus, modelele expuse sunt tratate cu substante anticorozive si cu elemente antiderapante.

Odata cu serviciile de vanzari schele metalice iti punem la dispozitie un inginer care va acorda cea mai mare atentie montajului si se va asigura ca structura este sigura in exploatare, pe toata perioada utlizarii produselor cumparate sau inchiriate. Prin constructia modulara a schelelor metalice, montajul si demontarea acestora asigura economie de timp si costuri reduse (pentru ca nu sunt necesare macarale sau instalatii de ridicat grele si complexe).

Deveniti un partener

Pentru produse si servicii complete utile la organizarea si desfasurarea lucrarilor de constructii, ne puteti contacta prin telefon, email sau prin formularul online.

Contactati-ne