Inchirieri schele metalice

Schele metalice

Schelele sunt structuri metalice provizorii folosite pentru ridicarea unor lucrari de constructie la inaltime si pentru acces la etaje superioare pentru termoizolare fatade sau tencuieli. Sistemele de schele metalice sunt montabile si demontabile, pot fi inchiriate sau vandute, iar pentru instalarea acestora, LucInvest ofera transport si asistenta tehnica cu personal specializat.

LucInvest asigura serviciul de inchiriere schele metalice si instalarea acestora prin intermediul unui personal specializat si este mereu gata sa iasa in intampinarea clientilor de pretutindeni.

Servicii profesionale de inchirieri schele metalice

Serviciile de inchirieri schele metalice sunt recomandate pentru orice proiect din domeniul constructiilor, in special pentru cele care implica activitati care trebuie realizate la inaltime. Printre proiectele menite sa utilizeze schele metalice sunt cele de hidroizolatii, termoizolatii si intretinere a fatadelor. Personalul specializat al firmei Luc Invest iti asigura consultanta specifica proiectelor tale, indiferent de anvergura. Prin urmare, beneficiezi de toate informatiile tehnice si de investitie in privinta celei mai bune metode de inchiriere. In plus, beneficiezi de supervizare si transport asigurat de catre angajatii Luc Invest pe toata perioada proiectului tau.

Inchieri schele metalice – La inaltimea asteptarilor tale!

Ai toate datele pentru a realiza cele mai apreciate lucrari la inaltimea proiectelor tale. Devino partener Luc Invest si asigura-ti locul in loja celui mai important jucator cu experienta pe piata imobilelor din domeniul constructiilor. Constructii civile sau industriale, nimic nu se poate interpune intre tine si realizarea proiectului tau. Fiecare detaliu este atent studiat, iar posibilitatile de cumparare sau inchiriere echipamente, utilaje, sisteme de cofrare si unelte sunt mult mai accesibile prin intermediul firmei Luc Invest.

Siguranta muncitorilor este impusa de calitatea schelelor metalice

Produsele si serviciile Luc Invest se remarca pentru calitatea impecabila si modul in care inginerii calificati ai acestei firme coordoneaza proiecte care se impun atat prin siguranta cat si calitate. Viata celor care lucreaza la inaltime, in special in cazul lucrarilor de hidroizolatii sau renovare a cladirilor este asigurata, in cele mai optime conditii, de catre diferite modele si tipuri de schele metalice. Aceste echipamente pot fi montate si demontate foarte usor, ceea ce simplifica la maximum operatiunile desfasurate in cadrul lucrarilor realizate pe santier. Timpul scurt al unor astfel de operatiuni permite reducerea semnificativa a timpului total de realizare a lucrarilor. Schelele metalice disponibile prin intermediul societatii Luc Invest nu sunt doar niste simple produse, ci reprezinta o investitie pe care orice constructor sau dezvoltator imobiliar o recomanda pentru lucrari si proiecte de succes.

Tipuri de schele metalice

Vizualizeaza mai jos tipurile de schele metalice care pot fi inchiriate sau achizitionate, precum si caracteristicile tehnice ale acestor echipamente. Beneficiezi de echipamente profesionale de calitate si servicii de inchiriere schele metalice, precum si de transport si supervizare tehnica realizata de ingineri si muncitori calificati.


Schela fixa de fatada


Schela fixa de fatada – vopsita
Lățimea câmpului de lucru – 1 m;
Capacitatea susținere maxima planuri de lucru – 300 kg/m²
Sistem de ancorare cu dibluri;
Înălțimea maxima de montare – 50 m
Ușurința deplina în manevrare;
Planuri de lucru zincate


Schela mobila


Schela mobila – zincata
Dimensiuni: 2 x 1,20 m
Inaltime maxima: 15 m
Sarcina maxima: 200 kg


Schela reglabila de interior


Schela reglabila de interior
Se folosește la amenajările interioare;


SchelaSchelaScheleScheleSchele


Deveniti un partener

Pentru produse si servicii complete utile la organizarea si desfasurarea lucrarilor de constructii, ne puteti contacta prin telefon, email sau prin formularul online.

Contactati-ne