INCHIRIERI

De ce sa cumperi, cand poti inchiria?
Am pornit de la o intrebare esentiala si am descoperit un raspuns care ne multumeste – E mai ieftin sa inchiriezi decat sa cumperi, costurile de executie ale unui proiect scad semnificativ, iar profitul creste pentru echipa. Luc Invest ofera o suita de echipamente, unelte si utilaje spre inchiriere la preturi foarte avantajoase. Este un ajutor mic, dar major pentru orice lucrare de constructii.

Popi metalici

Pentru lucrari de constructie cu ridicare de ziduri si pereti se folosesc popi metalici in sustinerea temporara a elementelor verticale. Popii mai sunt denumiti si tiranti pentru cofraje, iar lungimile lor sunt variabile in functie de destinatie. Popii sunt reglabili, refolosibili si pot fi inchiriati sau vanduti.

Informatii suplimentare

Schele metalice

Schelele sunt structuri metalice provizorii folosite pentru ridicarea unor lucrari de constructie la inaltime si pentru acces la etaje superioare pentru termoizolare fatade sau tencuieli. Sistemele de schele metalice sunt montabile si demontabile, pot fi inchiriate sau vandute, iar pentru instalarea acestora, Luc Invest ofera asistenta tehnica.

Informatii suplimentare

Sprijiniri de maluri

Plansele modulare de sprijiniri maluri sunt folosite ca protectie impotriva prabusirii malurilor in lucrari de excavare si canalizare. Oferta Luc Invest pune la dispozitie pentru vanzare si inchiriere planse interconectabile si scuturi pentru santuri modulare. Toate produsele sunt conform normelor europene.

Informatii suplimentare

Cofraje

Luc Invest furnizeaza cofraje metalice si de lemn pentru turnarea de stalpi, pereti, fundatiii, termoizolatii si diferite elemente de decor. Sistemele de cofraje sunt modulare si se interconecteaza pentru dimensiuni reglabile si aplicatii variate.

Informatii suplimentare

Utilaje pentru constructii

Am pornit de la o premiza simpla – de ce sa cumperi un utilaj de mare angajament cand il poti inchiria de la o firma specializata. Luc Invest pune la dispozitie utilaje performante pentru proiecte inteligente de constructii, alaturi de asistenta tehnica in operare si alte beneficii avantajoase.

Informatii suplimentare

Deveniti un partener

Pentru produse si servicii complete utile la organizarea si desfasurarea lucrarilor de constructii, ne puteti contacta prin telefon, email sau prin formularul online.

Contactati-ne