Inchirieri macarale autoridicatoare / automontante

Macarale autoridicatoare / automontante

LucInvest este un furnizor important de utilaje de constructii pentru proiecte civile si industriale, indiferent de domeniu sau complexitate.

Echipamentele de ultima generatie sunt potrivite atat pentru operatiunile de rutina, cat si pentru lucrarile neconventionale, asigurand un mediu de lucru sigur si eficient.

Astfel, compania noastra iti asigura putere de miscare si te ajuta sa obtii rezultate impresionante cu sisteme moderne, adaptate cerintelor tehnologice actuale.


Succesul se traduce prin flexibilitate si mobilitate

Un specialist adevarat stie ca imbinarea tehnologiei moderne cu o baza solida de cunostinte reprezinta solutia pentru a lupta impotriva gravitatiei. Astfel, pentru a obtine libertate de miscare la inaltimi tot mai mari, trebuie sa utilizezi macarale performante, cu putere de actiune in orice conditii.


Compania dispune de macarale autoridicatoare si automontante usor de folosit, economice si deosebit de mobile. Printre acestea se afla utilajele CATTANEO, cu inaltimi de 19 m si lungimi ale bratului cuprinse intre 24 m – 28 m. Acestea au sasiu in forma de cruce cu greutati de beton, au viteza mare de asamblare si sunt controlate prin radiocomanda.


Posibilitati de aplicare extinse cu LucInvest

Coordonarea perfecta a accesoriilor si includerea unor sisteme de suport optionale permit utilajelor oferite spre inchiriere sa asigure performanta intr-o gama extinsa de aplicatii si lucrari. Acestea sunt potrivite pentru orice tip de proiect, indiferent ca este vorba despre domeniul rezidential, comercial, industrial etc. Astfel, pe langa serviciile de inchirieri macarale, clientii pot beneficia de numeroase alte echipamente, unelte, scule si accesorii necesare pentru toate etapele unui proiect de succes. In functie de preferinte, produsele pot fi achizitionate sau inchiriate, dat fiind ca aici gasesti instrumentarul complet pentru constructii durabile.


Caracteristici macarale autoridicatoare / automontante

Utilajele puse la dispozitie sunt utilizate in operatiuni de montaj si demontaj specifice santierelor de constructii, dar si pentru numeroase alte activitati independente. Macaralele CATTANEO sunt proiectate si construite pentru a oferi randament maxim in diverse conditii de lucru, pe aproape orice tip de teren. Pe langa inaltimile mari la care pot opera, acestea sunt compacte, puternice si versatile. De asemenea, acestea se bucura de o manevrabilitate remarcabila, caracteristica ce le recomanda in special pentru lucrarile de constructii in mediul urban si spatii aglomerate.


Sistemul de brat ale acestor macarale asigura miscari sigure si rapide la inaltimi mari, dar mai ales curbe de asamblare inguste, ceea ce ofera eficienta in spatii mai dificile. De asemenea, utilajele au o capacitate sporita de ridicare in orice pozitie a bratului, fiind ideale pentru lucrarile de interior, dar si santiere de constructii extinse.


Inchirieri macarale – Utilaje pentru obiective ambitioase

Mutarea, ridicarea si manevrarea diferitelor materiale de constructii la inaltimi mari este ceea ce defineste activitatea clientilor LucInvest. De aceea, pentru indeplinirea unui obiectiv indraznet in conditii de siguranta, ai nevoie de un partener cu experienta, dar mai ales cu resursele necesare. Una dintre principalele activitati ale companiei este serviciul de inchirieri macarale autoridicatoare / automontante, precum si furnizarea de produse, echipamente si accesorii pentru proiectele de constructii civile si industriale.


Obiectivul nostru?

Sa fim siguri ca planul dvs se concretizeaza rapid, uniform si fara riscuri. Pentru mai multe detalii despre serviciile si utilajele noastre, nu ezita sa ne contactezi.


Macarale pentru inchiriat


Macara automontanta CATTANEO;
Control Radiocomanda;


Macarale pentru inchiriat


Usor de asamblat si economice.


Macarale pentru inchiriatMacarale pentru inchiriatMacarale pentru inchiriatMacarale pentru inchiriat


Deveniti un partener

Pentru produse si servicii complete utile la organizarea si desfasurarea lucrarilor de constructii, ne puteti contacta prin telefon, email sau prin formularul online.

Contactati-ne