Utilaje constructii

Utilaje constructii

De peste 10 ani de zile obiectivul societatii LUC INVEST este garantat de dezvoltarea constanta a relatiilor profesionale cu clientii sai din domeniul constructiilor, iar misiunea principala consta in stabilirea directa a echipamentelor necesare clientilor si pune la dispozitie posibilitatea de inchiriere utilaje constructii.

Am pornit de la o premiza simpla – de ce sa cumperi un utilaj de mare angajament cand il poti inchiria de la o firma specializata. Luc Invest pune la dispozitie utilaje performante pentru proiecte inteligente de constructii, alaturi de asistenta tehnica in operare si alte beneficii avantajoase.

Nu mai este nevoie sa cumparati niciun utilaj, prin acest serviciu de inchiriere si, in plus, beneficiati de serviciul de baza al companiei Luc Invest de consultata asupra ultimelor tehnologii si beneficii. Fie vorbim de echipamente pe senile sau cauciucuri, de mare capacitate ori de echipamente de taiat beton si placi compactoare, LucInvest este recunoscuta, conform experientei de peste 10 ani de zile de numerosi parteneri si producatori de prestigiu din domeniul constructiilor.


Mini Compactor ATLAS AW300


Greutate: 3000 kg;
Motor: Diesel, 30 cp;


Mini Excavator


Usor manevrabil
Transmisie pe senile
La cerere se pot inchiria diverse utilaje asemanatoare.


Bobcat


Incarcator frontal de mici dimensiuni;
Utilaj usor manevrabil;
Incarcator frontal cu cupa sau furci;
Transmisie pe senile sau pe roti in functie de terenul pe care este utilizat.


Buldo ExcavatorMotocompresor Kaiser M43Miniincarcator cu freza Simex T45


Suntem firma care am introdus in Romania pentru prima data in 2011 acest sistem de excavare cu Freza Simex T45 folosit in Bucuresti la instalarea fibrei optice.


Masina de taiat beton/asfaltPlaci compactoareMai compactor


Deveniti un partener

Pentru produse si servicii complete utile la organizarea si desfasurarea lucrarilor de constructii, ne puteti contacta prin telefon, email sau prin formularul online.

Contactati-ne